„BONA Pizzeria” virtuvė

BONA Pizzeria virtuvė - šiuolaikinių kulinarijos tendencijų ir moderniai patiektų autentiškų patiekalų derinys. Meniu pasididžiavimas - abejingų nepaliekančios picos, kurių pagrindas gaminamas iš visagrūdžių kvietinių miltų, salotos ir karštieji patiekalai, kuriems naudojami vietinių ūkininkų atrinkti geriausi sezoniniai produktai. Abejingų nepalieka populiarioji Cezario ir vegetariška picos. Išskirtiniai mūsų karštieji patiekalai, ruošti medžio anglimi kūrenamoje krosnyje MIBRASA - nuo gardžių kiaulienos šonkauliukų, patarškos krūtinėlės iki lašišos. Ir visa tai - kvapnu ir sultinga, lyg kepta lauko kepsninėje per vasaros iškylą.

Ieškantiems tradicinių skonių - moderni šaltibarščių improvizacija, kruopščiai atrinkti geriausi Lietuvos ūkininkų sūriai, tradiciniai kibinai su lėtai daugiau nei 6 valandas ruoštu ypatinguoju sultiniu.

Šį meniu mums padėjo sukurti vienas geriausių Latvijos šefų - Juris Dukalskis, vadovaujantis Latvijos restoranui „Restaurant 3” skandinaviškojo gido „White guide” 2016 m. įvertintam kaip 2-ąjam geriausiam restoranui Rygoje. Džiaugiamės ilgamete jo mentoryste ir kūrybišku bendradarbiavimu su mūsų šefų komanda - Artūru Naujoku ir Irena Traskovskaja, kurie savo profesionalumu užtikrina, kad meniu patiekalai kasdien lepintų mūsų svečius.

Skanaus!